Taktické cvičení ZZS SČK na Dni prevence

with Žádné komentáře

Naše jednotka byla přizvána ke spolupráci na taktickém cvičení ZZS Středočeského kraje v bývalých kasárnách ul. Táborská Benešov.

Cvičení se konalo při příležitosti Dne prevence na kterém se prezentovaly složky IZS.

Účel cvičení byl připravit složky IZS na spolupráci u dopravní nehody s větším počtem zraněných osob, zde konkrétně dodávka najela do davu lidí. Cvičení se konalo několikrát za odpoledne a přítomné jednotky si tak mohly vyzkoušet různé role a spolupráci s různými složkami IZS a to ZZS, PČR, MP nebo Celní správou. Vyzkoušeli jsme si třídění raněných metodou START, vyproštění osob, zajištění místa nehody a psychologickou podporu raněných osob.

Děkujeme ZZS Středočeského kraje, že nás ke cvičení přizvala a dále děkujeme jednotkám SDH Písnice, Bedrč, Soběhrdy, Pyšely za spolupráci při zdokonalování a získávání nových zkušeností.

[contact-form][contact-field label=”Jméno” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Emailová adresa” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Webová stránka” type=”url” /][contact-field label=”Zpráva” type=”textarea” /][/contact-form] [contact-form][contact-field label=”Jméno” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Emailová adresa” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Webová stránka” type=”url” /][contact-field label=”Zpráva” type=”textarea” /][/contact-form]

Leave a Reply